Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Πρέπει να καταλάβουμε ένα πράγμα, η ομάδα δεν παίζει μόνη της.


Tasos Mis.....
Πρέπει να καταλάβουμε ένα πράγμα, η ομάδα δεν παίζει μόνη της. Δεν αποτελείται μόνο από παράγοντες, προπονητές, παίκτες κλπ. Πάνω απ'όλα έχει εμάς. Τους αγνούς φιλάθλους που είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα. Ο Ζίκο είπε, όπως τόνισες, ότι "η μάχη μόλις άρχησε". Έχει δίκιο, αλλά πρέπει και η δικιά μας μάχη στην εξέδρα να είναι ανάλογη. Όχι μόνο στο Καραϊσκάκη αλλά όπου και να παίζει. Μέχρι στιγμής, τα πάμε σαν εξέδρα μια χαρά, αλλά έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Όλοι στο γήπεδο, να μην λείπει κανείς. Όπου μας δίνουν εισητήρια πρέπει να τα εξαντλούμε όλα. Βέβαια εκμεταλεύονται την αρρώστια και πάθος για την ομάδα και πάντα τα έχουν πανάκριβα.Είναι βλέπεις και η άλλη πλευρά που με τα εισητήρια ενός αγώνα με τον Ολυμπιακό βγάζουν μεγάλο μέρος των ετήσιων εξόδων. Τέλος πάντων. Έμεις πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα και ΟΧΙ μόνο στα ντέρμπι και τα ευρωπαϊκα.
Αδερφέ μου ελπίζω ο νέος προπονητής να βοηθήσει την ομάδα να γίνει ΟΜΑΔΑΡΑ και το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας να πιάσει κορυφή.
Όλοι λοιπόν μαζί με τον θρύλο μας για να τον δούμε πάλι φέτος να σηκώνει τις κούπες και μακάρι να τα πάει καλά στη ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου