Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Και τυπικά Λαυρεντιάδης Για να δούμε…


John Peiraiwtis
Και τυπικά Λαυρεντιάδης
Για να δούμε…

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης με ημερομηνία, 27-08-2009, είχε εγκρίνει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 26.000.000€. Σήμερα, η εταιρία RED LAND συμφερόντων κ. Λ. Λαυρεντιάδη συμμετείχε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και απέκτησε μετοχές, οι οποίες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα αντιστοιχούν περίπου στο 9,9% της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τέλος, η εταιρία RED LAND απέκτησε και το 10% των μετοχών της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε."
Με αυτήν την ανακοίνωση επικυρώθηκε και επίσημα η συμμετοχή και είσοδο Λαυρεντιάδη στην ΠΑΕ!
Σίγουρα κάθε συμμετοχή τέτοιου επιπέδου μόνο καλό θα κάνει καθώς θα μπει ζεστό χρήμα στην ΠΑΕ.
Η εταιρία Red Land του Έλληνα επιχειρηματία απέκτησε το 9,9% των μετοχών της ΠAΕ έναντι 11.000.000 ευρώ και το 10% της Θρύλος ΑΕ. Τα υπόλοιπα 15.000.00 ευρώ θα τα βάλει ο πρόεδρος που στο σύνολο του φτάνουν τα 26.000.000 ευρώ!
Μελετημένη κίνηση και με σχεδιασμό φανταζόμαστε για ένα νέο μοντέλο διοίκησης! Και όταν μιλάμε για μοντέλο διοίκησης το εννοούμε, μιλάμε για ΜΟΝΤΕΛΟ διοίκησης…όχι για «μπουρ…λο» διοίκησης όπως στον ΛΑΓΟ!
Οπότε πρόεδρε τώρα που τακτοποιήθηκε και αυτό το ζήτημα και μπαίνει χαρτούρα στα ταμεία, συν και τα ποσά της πρόκρισης στους ομίλους αλλά και στους 16 με το καλό! νομίζω ότι μπορεί να γίνει ένα πολύ καλό κουμάντο και να γίνουν ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ! ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ !
Δεν είμαστε για έτσι…πάρε τις αποφάσεις που πρέπει και κάνε τις κινήσεις που πρέπει για να μην έχουμε ανάγκη κανέναν! Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το ξέρεις καλύτερα από όλους δεν λυγάει…και είναι ικανός να πάρει διπλό στο Βέλγιο αλλά αν έχει στραβώσει κάτι με Ατρόμητο να τα κάνει άνω κάτω!! Και αυτό γιατί είναι απαιτητικός! Τα θέλει όλα! Γιατί είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Εμείς δεν είμαστε βαζέλες να πηγαίνουμε σαν βαρκούλα στο γιαλό, όταν δεν πάμε καλά στο πρωτάθλημα να το παίζουμε Ευρώπη και τούμπαλιν! Εμείς έχουμε το πρωτάθλημα θεσμό ισόβιο και συνάμα σε όποια άλλη διοργάνωση συμμετέχουμε πάμε για νίκες διακρίσεις και τίτλους!
Κάνε αυτό που πρέπει…να είναι όλα όπως πρέπει!!
Το ίδιο ισχύει και για όποιον άλλο έχει σκοπό να ανακατευτεί η έχει είδη ανακατευτεί στα διοικητικά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είναι εμπορική επιχείρηση… η MALL…! Είναι Πειραιάς και το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο στην Ελλάδα!!

Καλώς ήλθες λοιπόν και εσύ κύριε Λαυρεντιάδη…μπες στην ψυχολογία του γαύρου και βάλε και εσύ το λιθαράκι σου για έναν ακόμα ποιο μεγάλο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Εμείς θα είμαστε εδώ κοντά σε όλους, αλλά με πολύ αυστηρό κριτήριο για τυχών συμφέροντα εις βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας! Λογικά όμως πρέπει να ξέρεις που έχεις έρθει…!

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου