Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΕΡΙ!



ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΕΡΙ!

Μετά την προβλεπόμενη διακοπή λόγω της Εθνικής για εμάς και για την Εθνική (παναθηναϊκού για κάποιους άλλους…) μπαίνουμε πάλι σε ρυθμό αγωνιστικής δραστηριότητας.
Το Σάββατο η ομάδα μας αγωνίζεται στον Ναό με τον Ασ.Τρίπολης, μια ομάδα που πέρυσι μας δυσκόλεψε πάρα πολύ και το ίδιο θα έχει σκοπό να κάνει και φέτος. Αυτό είναι σίγουρο…! Βάση της παράδοσης που λέει ότι όλες οι μικρές ομάδες αντιμετωπίζουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σαν αγώνα ζωής και θανάτου…Γιατί άραγε…;
Με «αντιποδόσφαιρο» και «κλοτσοπατινάδα» και με κανέναν Παμπορίδη η Κάκο δεν θέλει και πολύ να γίνει η ζημιά. Για αυτό πρέπει να είμαστε σε πλήρη επαγρύπνηση όλοι! Η διοίκηση για να προστατέψει και να διαφυλάξει την ομάδα από τα κοράκια και τα δρεπάνια…! Ο προπονητής και οι παίκτες που θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μάχη! Και εμείς ο κόσμος που πρέπει να γεμίσουμε για ακόμα μια φορά το Καραϊσκάκη μας για να δώσουμε παλμό με την φωνή μας στην ομάδα να κάνει αυτό που πρέπει!
Είπαμε φέτος όπως και κάθε χρόνο από εδώ και στο εξής, θα δυναμώνει όλο και ποιο πολύ το «όλοι τους και μόνοι μας» Βλέπεται εμείς δεν έχουμε τον Μάλαρτζ και τον Μελλίση στην Τρίπολη…η στην Λάρισα… η δεν ξέρω εγώ που αλλού! Ούτε φυσικά συναντάμε τους αντιπάλους μας αποδυναμωμένους και αδιάφορους…και ματιασμένους…! Με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πάντα είναι όλοι πλήρης! Με τον παναθηναϊκό εκτίουν τις ποινές των καρτών…η βγαίνουν τραυματίες…η καλοί παίκτες δεν χρησιμοποιούνται…Και φυσικά δεν θα ακούσετε κανένα αντίπαλο προπονητή παραμονές μεταξύ μας αγώνα να δηλώνει πως «δεν θα γίνει και τίποτα άμα χάσουμε…» που δήλωσε ο κ.Ουζουνίδης παραμονή του αγώνα με τον παναθηναϊκό!!
Γιατί εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που θα τους δώσουμε το μήνυμα. Το μήνυμα που θα λέει ότι εδώ είναι Πειραιάς…και ότι «λαμογιές», «σκοπιμότητες» και «μαγειρέματα» δεν μπορούν να σταθούν ικανά για να φρενάρουν την αυτοκρατορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Το πρωτάθλημα θα το πάρει ο ποιο ικανός, ο ποιο αληθινός και όχι ο ποιο πονηρός…Με ότι συνεπάγεται αυτό...!
Τρεις μέρες αργότερα την Τρίτη η ομάδα μας δίνει ένα άλλο παιχνίδι υψίστης σημασίας για το CL με την Σταντάρ στο Καραϊσκάκη.
Εκεί μετά την νίκη που κάναμε επί της Άλκμααρ και την αξιοπρεπή εμφάνιση στο Λονδίνο βρισκόμαστε στην 2η θέση του ομίλου και μια νίκη σε αυτό το παιχνίδι είμαστε νομίζω για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης και όλα πλέον είναι θα ανοιχτά και σε συνδυασμό με το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σταντάρ που ακολουθεί στο καπάκι νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε πως μπορεί αυτά τα 2 παιχνίδια να κρίνουν και το μέλλον μας στη διοργάνωση.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για ακόμα μια φορά θα δείξει πως είναι ΘΡΥΛΟΣ! Και αν κάτω από διαταραγμένες συνθήκες των προηγούμενων εβδομάδων (απόλυση Κετσπάγια κλπ…!) καταφέραμε και κάναμε ένα τρελό σερί φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες που είναι σαφώς ποιο ευνοϊκές και καλύτερες και από ψυχολογικής άποψης αλλά και από τεχνικής.
Μαζί και με την δική μας δυναμική στήριξη προχωράμε ενωμένα και δυνατά γιατί τα καλύτερα έρχονται αδέλφια…!

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου