Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ !!!!!


Συνεχίζεται η διάθεση

Συνεχίζεται η διάθεση του Ενιαίου Εισιτηρίου Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Το Ενιαίο Εισιτήριο Διαρκείας θα δώσει τη δυνατότητα στα μέλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. να εξασφαλίσουν μία μόνιμη θέση στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και στο Εθνικό Κλειστό Κολυμβητήριο Πειραιά σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των εγχώριων και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, που συμμετέχουν οι ομάδες μας: Βόλεϊ Ανδρών (Πρωτάθλημα & Champions League), Βόλεϊ Γυναικών (Πρωτάθλημα & Challenge Cup), Πόλο Ανδρών(Πρωτάθλημα και Euroleague) και Πόλο Γυναικών (Πρωτάθλημα και Champions Cup).

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την ενίσχυση των ρόστερ των ομάδων με αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου ευελπιστεί στην ανταπόκριση όλων των φίλων του ώστε να επαναληφθούν οι περσινές μας επιτυχίες.

Οι τιμές έχουν καθοριστεί ως εξής:

150€ (100€ για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.): Το συγκεκριμένο Ενιαίο Εισιτήριο Διαρκείας στους αγώνες Βόλεϊ Ανδρών, Γυναικών αντιστοιχεί στα διαζώματα Α-Β-Γ-Δ του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη».

50€:Το συγκεκριμένο Ενιαίο Εισιτήριο Διαρκείας στους αγώνες Βόλεϊ Ανδρών, Γυναικών αντιστοιχεί στο διάζωμα Ζ του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» και διατίθεται από τους συνδέσμούς της Θύρας 7 και από τους συνεργαζόμενους με τη Θύρα 7 συνδέσμους στην επαρχία.

Η διάθεση του Ενιαίου Εισιτηρίου Διαρκείας 2009-2010, πραγματοποιείται καθημερινά από τις 10.00 έως τις 17.00, από το Τμήμα Μελών στα Γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς).

Πληροφορίες: 210 4190902-4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου