Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΟΡΑΚΙΑ




Αυτά που ξέρετε να τα ξεχάσετε κοράκια , γιατί το ποτήρι ξεχείλισε , και στο Καραϊσκάκη με τον βαζελο δεν θα συχωρήσουμε τίποτα
Κανονίστε την πορεία σας κόρακες !! Και θα σας θυμίσω τι έχετε κάνει σε εμάς μέχρι τώρα δηλαδή !!!
Ξεκινάω με τις κάρτες που είναι ένας λόγος να γονατίσεις μια ομάδα με το γάντι !! Και σιγά σιγά να την βγάλεις από το παιχνίδι !!
Πάμε στο Αλκαζάρ με την Λάρισα όπου κιτρινιστικαν τρεις δικοί μας παίκτες , οι Γκαλιτσιος , Παντος , και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Με Καβάλα στο Καραϊσκάκη δυο , οι Ντιογκο , και Ζεβλακοφ . Στην τούμπα με το παράρτημα του βαζελου , ένας ο Λεοναρντο . Στο ΟΑΚΑ με τα χανούμια τέσσερις οι Ντουντου , Ντιογκο , Ζεβλακοφ , και Ζαιρι .
Με Πανιώνιο τρεις οι Ντουντου , Στολτιδης , Ζαιρι . Στην Λιβαδειά ένας ο Ντουντου . Με Αστέρα που η κλοτσιά έπεφτε σύγνεφο τέσσερις , Ντουντου , Ραουλ , Γκαλιτσιος , και Αβ. Παπαδόπουλος και με Εργοτελη που και εκεί έπεφτε ξύλο δυο καρτούλες Ντουντου , και Αβ. Παπαδόπουλος
Αδέρφια πολύ απλά βλέπουμε την στόχο ποίηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και από παίκτες ειδικά τον Ντουντου
Όπου παίζουμε η εκτός η εντός η κλοτσά πάει σύννεφο , τα σκληρά μαρκαρίσματα αμέτρητα , οι κίτρινες που έχουμε αρπάξει !!! Μετρήστε και θα δείτε το τι παίζετε .
Έχουν ασυλία όλοι οι αντίπαλοι γι αυτό και είμαστε συνεχώς νοσοκομείο , μόνιμα οι παίκτες μας τραυματίες << Ε ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ >> Σε κάθε ματς μας καθαρίζουν οφθαλμοφανές , και δεν υπολογίζουν κανέναν και τίποτα << ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ >> Ενώ αντιθέτως τα ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ έχουν άλλη μεταχείριση , θα την αναφέρω << ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ >> Μην το πάρετε σας παράπονο ούτε θέλω να αλλάξει η μεταχείριση τους .ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥΣ ας κάνει ότι θέλει η διαιτησία με αυτούς !!! ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ 50-50 πράγμα που δεν γίνετε άσχετος που και ο κοκκαλης το ζήτησε επίσημα αυτό !!! Αυτοί το βιολί τους !!! Για να τους δω ώμος αν αλλάξει το τροπάριο η ΘΥΡΑ 7 να τους δω πως θα τρέχουν !!!
Θα δώσω μια εικόνα άσε που την έχει την εικόνα όλος ο κόσμος !!! Για το πώς τους παίζουν αυτούς << ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΣ >> Που έχουν πιάσει λυτούς και δεμένους , φέτος έχουν φιλήσει κατουριμενες ποδιές , για να το σηκώσουν το πρωταθληματακι . << ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ >>
Ξεκινάω με Ντακο << ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΗ Ο ΤΑΚΟΣ >> Και το πεναλτι που δεν έδωσε στα κακόμοιρα τα ΑΡΗΑΝΑ !!!! Πάω στον Κουκουλακη αυτό το γλυκό αγοράκι … που στο ΟΑΚΑ δεν έδωσε άλλο πεναλτι στον Καφέ , λέω τα χοντρά που έχουν γίνει , δεν ασχολούμαι με οφσαιτ και φαουλ που δεν δωθηκαν η το αντιθετο .
Πάμε παρακάτω ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ! ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ ! ΤΙ ΣΦΥΡΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ ….. Στην Καβάλα ???? Και παίρνει το δυπλο εκει !!!
Πάμε ΟΑΚΑ με παράρτημα ΜΠΑΟΚ και << ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ Η ΣΠΑΘΑ !! ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑ >> Και εκεί !!! Αδέρφια ο ώμος γίνεται χέρι και ο ΣΠΑΘΑΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ… Βγάζει τον Ιβιτς έξω !!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
ΕΦΕΤΟΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ
ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΠΡΩΧΤΩ
ΜΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ
ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΤΟ
ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ
ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ

Κοράκια σας χτυπάμε καμπανάκι !!! Με τον βαζελο και τους άλλους αλλοθρήσκους στα μεταξύ τους κάντε ότι θέλετε , και σφυράτε ότι θέλετε , και διαιτητής να σκοράρει μεγια του και χαρά του
Αλλά με τα παιχνίδια που παίζετε με εμάς << ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΙ >> Θα αναγκαστούμε να ξεθάψουμε ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!! ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ !!!! ΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Η ΘΥΡΑ 7 ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !! ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ !! ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ !!!
Γιατί εμείς για κάτι που αγαπάμε !! Αν μας το πειράξεις !! ΠΑΜΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΜΑΓΚΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ !!!!
Αυτή είναι η διαφορά μας από όλους τους άλλους !!!!

Υ.Γ. 1) Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Εκτιμώντας ότι η παράβαση στην οποία υπέπεσε η ΠΑΕ Πανσερραικος κατά τον αγώνα κυπέλου Ελλάδος αποτελεί ένα στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος αποφάσισε να μην υποβάλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα .

Με αυτή την λιτή ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την υποβολή ή όχι της ένστασης κατά του κύρους του αγώνα, λόγω της χρησιμοποίησης έξι ξένων παικτών απ'τον Γκιγιέρμο Όγιος στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Το θέμα του αποκλεισμού του Ολυμπιακού όμως ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί και αυτό γιατί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διατηρεί το δικαίωμα εντός των 2 επόμενων εργάσιμων ημερών (ως την Παρασκευή δηλαδή) να επέμβει αυτεπάγγελτα και να τιμωρήσει τον Πανσερραϊκό με ήττα στα χαρτιά (3-0) και πρόστιμο ύψους από 10.000 έως 50.000 ευρώ. Αναμονή ως την Παρασκευή λοιπόν και θα ξέρουμε αν... αποκλειστήκαμε οριστικά, ή όχι.

Το θέμα της ένστασης έκλεισε και είναι ευκαιρία να τραβήξουμε τα μάτια μας απ'το δέντρο και να δούμε το δάσος : Η ομάδα έχει πρόβλημα. Οι παίκτες είναι κατάκοποι, εναλλακτικές λύσεις δεν υπάρχουν (ελέω και των τραυματισμών) και θα πρέπει να κάνουμε όλοι μας υπομονή και να βοηθήσουμε την ομάδα όσο μπορούμε μέχρι το Δεκέμβρη. Τότε που θα'χουν μπει μέσα και οι τραυματίες, θα έχει αρχίσει να έχει λίγες περισσότερες ανάσες η ομάδα και - ευελπιστούμε πως - θα πάρει και βοήθεια απ'τη διοίκηση, μέσω μεταγραφής ενίσχυσης. Μέχρι τότε, ας έρχονται οι νίκες στο γκολ έστω και στο 95' και ας πιάνει ο Νικοπολίδης τις κάλτσες του.
Πολύ καλά τα λέει ο αδερφός μας ο pesetero ποιο πάνω αδέρφια !!! Αλλά θέλω να μας που οι άλλοι αλλόθρησκοι στην θέση μας τι θα έκαναν ????
Πρόεδρε τα λάθη πληρονωντε ! Δεν ξέρανε πόσους ξένους έπρεπε να έχουν μέσα !!!!
Άσε που άκουσα πως οι αρχές πρέπει να κινούνται αυτεπάγγελτα !! Άμα περιμένουμε τις αρχές κονομήσαμε !!! Τα Ι ΣΑΣ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ????
Τι θα πει η κοινή γνώμη ?? Η δεν θα κοιμόμαστε καλά τα βράδια ! Γιατί κάναμε κανένα κακό ? Το μόνο κακό που κάναμε ήταν το κακό παιχνίδι κι αυτό ήταν το λάθος μας !! Και θα το ξαναπώ αυτό ! Αν το κάναμε εμείς αυτό τι θα γινόταν σήμερα εεεεε !!!! ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ! ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟ !! Τέλος πάντων ένας τίτλος πέταξε και στο γήπεδο και στα χαρτιά !! Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ !! ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ !!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ !! << DON’T EVEN THINK ABOUT IT >>

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ !! ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ !!! ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ !!!!

ΕΙΜΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ

4 σχόλια: