Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ !!!


Καμίνι, αλλά με προσοχή


Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Σταντάρ παίζει την μισή πρόκριση. Με νίκη επί των Βέλγων θα είμαστε ένα βήμα πριν τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για να πάρει το "τρίποντο" και στην προσπάθεια της χρειάζεται την θερμή στήριξη του κόσμου. Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τους Βέλγους έχουν εξαντληθεί και το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο την Τρίτη το βράδυ. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμοι να δημιουργήσουν "καυτή" ατμόσφαιρα και να λιώσουν τους Βέλγους.

Εμείς ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα να μετατρέπουμε σε καμίνι το γήπεδο Καραϊσκάκη. Αυτό θα γίνει και με την Σταντάρ. Χρειάζεται ασταμάτητο τραγούδι και εκκωφαντικό θόρυβο για να κάνουμε δύσκολη την ζωή των παικτών της Σταντάρ Λιέγης. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όλοι όσοι βρεθούμε στο Φάληρο ότι η ΟΥΕΦΑ παραμονεύει. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καθεστώς επιτήρησης για τα επόμενα δύο χρόνια και οποιαδήποτε άσχημη ενέργεια μπορεί να μας κοστίσει τιμωρία. Όλοι, λοιπόν, στο πόδι για 90 λεπτά με φωνή και τραγούδια να σπρώξουμε την ομάδα μας στη νίκη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με αυτό το θέμα στην οποία αναφέρει αναλυτικά:

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός οφείλει, εν όψει του αγώνα του Champions League μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός - Στάνταρ Λιέγης, να υπενθυμίσει στους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο ότι βασικό μέλημα, εκτός της νίκης, είναι η προστασία του γηπέδου μας και κατ' επέκταση της ομάδας μας.

Είμαστε ήδη σε καθεστώς επιτήρησης για τα επόμενα 2 χρόνια εξ' αιτίας ενεργειών από ελάχιστους, που όμως βάζουν σε κίνδυνο ολόκληρο το σύλλογο, καθώς και τους πολλούς χιλιάδες φιλάθλους μας, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι το καλό της ομάδας μας έχουν άριστη συμπεριφορά.

Παρακαλούμε όλους όσους έρθουν αύριο στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά, καθώς και το παραμικρό δυσάρεστο συμβάν (ρήψη αντικειμένων, χρήση laser, καπνογόνα) θα προκαλέσει τιμωρία για την ομάδας μας, κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου