Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ !!!! ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΗΣΗ ΠΑΡΕΑ !!


John Peiraiwtis 21 Οκτωβρίου στις 12:35 π.μ.
Μόνο εσύ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!

Αδέλφια μου καλησπέρα…

Όλα πήγαν όπως έπρεπε, πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη που σίγουρα μας οδηγεί με μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο της πρόκρισης!
Η ομάδα απέδειξε ότι έχει καρδιά και ότι μέσα στο κάστρο μας πρέπει, προβλέπεται και θα λυγίζουν ΟΛΟΙ! Τώρα πλέον όλα είναι ανοικτά, έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό βήμα, έχουμε κάνει δύο νίκες στα δύο παιχνίδια στην έδρα μας και πλέον κυνηγάμε και το καλύτερο από το εκτός που ακολουθεί στο καπάκι με τα «Βελγάκια!!»
Πλέον δείχνουν όλοι συνειδητοποιημένοι και συγκεντρωμένοι στους στόχους που έχουμε θέσει! Προπονητής-παίκτες και κόσμος όλοι σαν γροθιά για την μεγάλη μάχη!
Σήμερα ότι και να πούμε για αυτόν τον μαγικό λαό μας θα είναι λίγο!! Για μια ακόμα φορά μας έβγαζαν φωτογραφίες!! Είμαστε ότι ποιο σημαντικό έχει στα συστατικά της αυτή η ομάδα!! Είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ απλά…!
Αδέλφια μου…Στο κολαστήριο του Καραϊσκάκη θα λυγάνε ΟΛΟΙ όπως έχουν λυγίσει Λίβερπουλ-Βέντερ-Ρεάλ και πολλοί ακόμα! Γιατί είναι το κάστρο μας και η μεγάλη μας δύναμη!! Και όπως είχα τονίσει πριν από το μάτς σε μια τοποθέτηση μου το πρώτο γκόλ θα το βάζαμε εμείς!! Ναι ρε μάγκες το δεύτερο γκόλ το φτιάξαμε ΕΜΕΙΣ και το κόλλησε ο Στολτίδαρος!! Μπράβο σε όλους αδέλφια!!
Πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα στο Βέλγιο…και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και τυπικά!!
Τώρα η συγκέντρωση μας πρέπει να είναι στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα γιατί και εκεί πρέπει να καταλάβουν κάτι «μπαγλαμάδες» που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν….ποιος είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ- Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και το ΦΑΒΟΡΙ για την κατάσταση και αυτού του πρωταθλήματος! Όπως είπε και ο Κατσουράνης…!
Θα έρθουν στο Καραϊσκάκη ο Καραγεωργίου και η ομάδα του για να κάνουν ότι μπορούν για να κόψουν βαθμούς από εμάς! Αυτήν την φορά θα έχει και τον κανονικό τερματοφύλακα…όχι αυτόν που έφαγε 3 γκόλ και έπαιξε με τον παναθηναϊκό, που δεν είχε ξαναπαίξει ποτέ και επίσης δεν ξανά έπαιξε ποτέ από τότε…..Περίεργα πράγματα….!
Πόσο κορόιδα είναι…!
Πάμε γερά με τσαμπουκά ΘΡΥΛΕ…!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!!!

ΥΓ: Τιμούρ είχες δίκιο…ο Στολτίδης είναι τελειωμένος…!

Με ερυθρόλευκους χαιρετισμούς
Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ ΕΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή