Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΩΝ (παο…) ΔΙΑΒΑΙΝΕ!



ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΩΝ (παο…) ΔΙΑΒΑΙΝΕ!

Μόνο άθλιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το φαινόμενο που παρατηρείται στην Εθνική από το 2004 κυρίως, με την κατάκτηση του ΕΥRO και μετά με αφορμή την συμμετοχή συγκεκριμένων παικτών η μη.
Όπως είναι γνωστό άλλωστε εδώ και χρόνια ο παναθηναϊκός είναι το παιδί και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το «αποπαίδι» για κάποιους στον χώρο του αθλητισμού που κρατούν στα χέρια τους την αξιοπιστία και την αξιοκρατία στις αποφάσεις τους…Και καλά…!
Όταν λοιπόν υπάρξουν η δημιουργηθούν τέτοιες κατηγορίες αυτόματα δημιουργείται ανισότητα και διαχωρισμός που μόνο αξιοπρέπεια και ηθική δεν προσφέρει.
Έτσι παίζετε το παιχνίδι αυτήν την στιγμή, ευτυχώς η δυστυχώς για κάποιους. Βλέπεται το καρπάζωμα από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όλα αυτά τα χρόνια έχει αποφέρει τραύματα αθεράπευτα και κάπως πρέπει τουλάχιστον να επουλωθούν. Το θέμα εδώ είναι πως θα επουλώσεις τις πληγές αυτές από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;; Η λύση είναι μία, παίρνεις τον Ότο τηλέφωνο και σε παίρνει στην Εθνική!! Αυτή είναι η συνταγή του κάθε πικραμένου (Καραγκούνη-Κατσουράνη-Κυριάκου κλπ ). Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι η Εθνική απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από παίκτες του παναθηναϊκού! Μα τι διάολο οι άλλοι κουτσοί είναι;; δεν αξίζουν δοκιμές;; δεν αξίζουν ευκαιρίες;;
Είναι φανερό ότι κάτι παίζει και δεν μπορούμε να πειστούμε εύκολα για το αντίθετο. Είναι ντροπή κάποιοι να ψάχνουνε αβάντα μέσω Εθνικής. Η Εθνική πρέπει όπως και σε όλο τον κόσμο να αποτελεί ένα ανεξάρτητο και ιερό πράγμα στο χώρο του αθλητισμού της κάθε χώρας. Αυτό τηρείται σε όλο τον κόσμο, εκτός από εδώ!! Εδώ αν είσαι ΜΕΣΩ του παναθηναϊκού μπαίνεις αμέσως στην Εθνική! Τι και αν είσαι τραυματίας, τι και αν έχεις να παίξεις μπάλα κανά 6μηνο η θέση και τα πριμ συμμετοχών περιμένουν…! Νομίζω ότι μέθοδοι υπαλλήλου δεν χωρούν στην Εθνική ΟΛΩΝ! Γιατί η Εθνική απαιτείται να είναι ΟΛΩΝ! Το χειρότερο βέβαια είναι όταν υπάρχει και κάλυψη από τους επιστήμονες της πληροφόρησης!
Να μας πούνε και αυτοί σαν αντικειμενικοί πως γίνεται παίκτες που είναι τραυματίες η παγκίτες η ντεφορμέ να μπαίνουν στην Εθνική βασικοί και πολλές φορές αν όχι όλες αναντικατάστατοι! Εγώ ξέρω ότι στην Εθνική καλούνται οι υγιείς και οι ποιο φορμαρισμένοι την δεδομένη στιγμή, δεν καλούνται τα ομορφόπαιδα οι αγαπημένοι και τα κολητάρια…! Όπως επίσης δεν έχουν το δικαίωμα να παινεύονται επιτυχίες της Εθνικής λες και είναι συλλογικές και πράσινες… Τι σημαίνει κύριοι εκεί στις πρασινοφυλλάδες σας (των 3.000 φύλλων…) «Νίκη ΜΕΣΩ παο» η « Πρόκριση ΜΕΣΩ παο» Μήπως έπαιζε ο παναθηναϊκός;; Μου βάλανε και τον Γκέκα πρώτη μούρη στα εξώφυλλα, ξέρετε αυτόν που τον στέλνανε δανεικό στον Μπαοκ για να πάρουν τον Σαλπιγγίδη και επειδή δεν πήγαινε τον έστειλαν να προπονείται με τις μπουλντόζες και στο τέλος τον έδιωξαν! Αυτοί είναι! Εκεί που φτύνουν ανέκαθεν πάνε και γλείφουν. Και ξέρουν εντωμεταξύ ότι ο Γκέκας δεν θέλει να τους βλέπει ούτε ζωγραφιστούς! Και όμως το γλείψιμο γλείψιμο…!
Στο τέρμα είδατε μετά την αποχώρηση Νικοπολίδη θέση βασικού πήρε ο Χαλκιάς! Ο ποιο looser τερματοφύλακας! Αλλά είπαμε ΜΕΣΩΝ (παο…) και αυτός…! Ο Σηφάκης ας πούμε δεν έκανε ποτέ! Ούτε ο Αμπάρης ας πούμε, κάνει ο Τζόρβας όμως! Ο παγκίτης του παναθηναϊκού! Που επειδή δεν έφαγε γκόλ στο παιχνίδι με την Λάρισα (του Μάλαρτζ και του Μελλίση…) πρέπει να τον ανταμείψουμε με την θέση του βασικού σε παιχνίδι φωτιά! Αλλά είπαμε ΜΕΣΩΝ (παο…)
Ο Μήτρογλου όμως δεν κάνει, γιατί είναι λέει μικρός ακόμα και ΤΕΣΤΑΡΕΤΑΙ!! Ο Νίνης όμως καλείται κανονικά, ενώ έχουν την ίδια ηλικία!! Αλλά είπαμε ΜΕΣΩΝ παο…! Είναι λέει στην λίστα ο Μήτρογλου και τον βλέπουμε!! Δεν μας είπαν όμως τι λίστα είναι αυτή;; τι χρώμα είναι;; γιατί μπορεί να ακούγονται ενδιαφέρων αυτές οι λίστες αλλά εγώ ποιο πολύ για μαύρες τις βλέπω…! Καθώς όποιος περνάει από εκεί δεν περνάει από την Εθνική στο τέλος!! Αλλά είπαμε αν έχεις ΜΕΣΩΝ διάβαινε στο δημόσιο και αν έχεις ΜΕΣΩΝ (παο…) διάβαινε στον αθλητισμό…! Ντροπή και πάλι Ντροπή! Γιατί το εθνόσημο είναι ιερό και όχι τσιφλίκι η μαγαζάκι κανενός και όλα αυτά θα γυρίσουν κάποια στιγμή και θα εκτεθούν όλοι όσοι άνοιξαν διαδικασίες αβάντας-ανισότητας και μη αξιοκρατίας στην Εθνική ΜΑΣ!
Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
ΥΓ: Μην περιμένετε να ακούσετε επαίνους για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που έκανε το 1-0 στο 90΄ και πήραμε την νίκη στους ελπίδες! Βλέπεται παίζει στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και είναι μικρός ακόμα…και ΤΕΣΤΑΡΕΤΑΙ…!

ΥΓ: Εντάξει μας ζαλίσατε με τον Αλβέρτη, το καταλάβαμε θα είναι για πάντα ο αρχηγός…! Που δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ των 35 πόντων του ΣΕΦ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου