Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

21/9/09 ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ….!ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΝΙΚΗΣ!!



Απόσπασμα από προηγούμενο άρθρο μετά και το διπλό στην «τάμπα-Τούμπα»:

21/9/09 ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ….!ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΝΙΚΗΣ!!
«Το σύνθημα είχε δοθεί από την προηγούμενη Τετάρτη στο Καραϊσκάκη με το εκπληκτικό «coreo» στο πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7. «ATTACK NOW» «ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ»!
Η ομάδα μετά από τις δυσκολίες που εμφάνισε στα «οικογενειακά» της έκανε την τέλεια επαναφορά. Τονίζαμε όλη την εβδομάδα ότι όλα ήταν στο χέρι μας και στην θέληση μας. Το πάρτι που είχαν στήσει οι εφημερίδες και οι κάθε λογής δημοσιογράφοι χορεύοντας πάνω από τα προβλήματα μας δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα αποπροσανατολισμού και μόνο. Τελείωσε άδοξα για όλους τους υποψηφίους λασπολόγους και εχθρούς αυτή η προσπάθεια. Όλα αυτά βέβαια για να είχαν το αποτέλεσμα που βλέπουμε απαιτούνταν ενότητα και ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΗ! Συνεχίζουμε «δυνατά» «μάγκικα» και «πειραιώτικα»!! Αφήστε μας στην κρίση μας…!!!»

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!

Σήμερα που μιλάμε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας πέτυχε μια ακόμα σημαντική και απαραίτητη νίκη! Και μάλιστα και αυτή εκτός έδρας! Περάσαμε και από Λιβαδειά με σκόρ 0-3!! Έχει προηγηθεί και το 1-2 με το αεκάκι που δεν αναφέρεται στο πάνω απόσπασμα καθώς είναι γραμμένο πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι. Εκεί που κάτι έδειχνε να αλλάζει και πλέον η ομάδα πάταγε γκάζι και ξεκινούσε την ξέφρενη πορεία της για την μεγάλη επαναφορά, βγαίνοντας από την περιβόητη κρίση…που είχε βρεθεί. Είναι φανερό και δεδομένο ότι μόνο εμείς θα μπορούσαμε να κάνουμε τέτοια επαναφορά, 3 διπλά σε Λάρισα-Τούμπα-ΟΑΚΑ-Λιβαδειά στις πρώτες 6 αγωνιστικές! Και με πολλές απουσίες βασικών παικτών και με την σωματική κούραση των παικτών στα κόκκινα, καθώς σε 18 μέρες έβγαλε 6 παιχνίδια με απολογισμό 5 νίκες και μια ήττα!! Και αυτή από την Άρσεναλ!
Η ομάδα εμφανίστηκε τρομερά διαφορετική με διάθεση για θεαματικό ποδόσφαιρο και καλό αποτέλεσμα! Οι παίκτες μας με τρομερή όρεξη και χωρίς να παίρνουν χαμπάρι από κούραση έτρεξαν πάλεψαν και πρόσφεραν την εικόνα που αξίζει σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Πίεση και τσαμπουκάς από τα πρώτα λεπτά και πολλά γκόλ! Το χέρι του σε αυτό έχει βάλει και ο νέος προπονητής Ζίκο που δείχνει να έχει καταλάβει που έχει έρθει και ετοιμάζει και παρουσιάζει κάτι πολύ καλό!
Περιμένουμε την ανάλογη συνέχεια και με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος και τις απαραίτητες ανάσες αλλά και με την επιστροφή των τραυματιών σίγουρα θα δούμε ακόμα ποιο καλή εικόνα!
Γιατί η θέση του ΘΡΥΛΟΥ είναι πάντα στην κορυφή!

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου