Παρασκευή 24 Απριλίου 2009


Όλα αυτά που γραφείς είναι πέρα για πέρα σωστά.

Αδερφέ μου εγώ βλέπω φέτος να έρχονται πολλές σφαλιάρες. Έχουμε έναν προπονητή σοβαρό τον οποίο πρέπει να στηρίξουμε πάση θυσία. Αντί να τον στηρίζουμε και να ακούσουμε τι χρειάζεται η ομάδα το μόνο που κάνουμε είναι να έχουμε τις δικές μας επιλογές στο μεταγραφικό κομμάτι. Επιλογές χωρίς κόστος και αμφιβόλου αξίας. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός με πρόεδρο τον Κόκκαλη ποτέ δεν θα κάνει κάτι αξιόλογο στην Ευρώπη.

Η σωστή διοίκηση καλύπτει τις ανάγκες του προπονητή. Η δικής μας καλός η κακός καλύπτει τα θέλω του προέδρου της και μερικών μελών. Αυτό κατάλαβα. Το πρωτάθλημα να πάρουμε και όλα καλά. Μόνο που εμείς οι Ολυμπιακοί αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό. Οι καλές ομάδες κτίζονται με χρήματα και με προσπάθεια ετών. Παράδειγμα η Σαχτιάρ. Ξοδεύει για πολλά χρόνια χρήματα αλλά αφεντικό εκεί είναι ο προπονητής. Ούτε ο καστίγιο ούτε ο πρόεδρος. Φέτος είναι στα ημιτελικά του Ουέφα προς το παρόν και παίζει και πολύ καλή μπάλα.

Αδερφέ μου κλείνοντας θέλω να σου πω ότι εμείς οι Ολυμπιακοί πρέπει να αγαπάμε την ομάδα και όχι τα πρόσωπα. Θεοποιούμε πρόσωπα και αυτοί γίνονται μάγκες με τις πλάτες τις δικές μας. Αντί να πάρουμε ένα βούρδουλα και να κυνηγήσουμε αυτούς που στο όνομα του κόσμου κάνουν μπουρδέλο τα αποδυτήρια και την ομάδα.

Φιλικά

Λάμπρος ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΛΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΕΠΩΝΙΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΙ ΟΛΑΣ

ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΜΠΩΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ E-MAIL ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΓΑΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου