Πέμπτη 30 Απριλίου 2009


Με τρένα και με την ερυθρόλευκη


Τα εισιτήρια που είχε στην διάθεση του ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ έχουν ήδη κάνει… φτερά. Οι οπαδοί της ομάδας ετοιμάζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου και φυσικά για να πανηγυρίσουν ακόμα έναν τίτλο. Το μισό ΟΑΚΑ θα είναι κόκκινο και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας διευκρινίζει πως θα πάνε στο γήπεδο όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια. Ο κύριος όγκος των οπαδών θα μετακινηθεί με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, αφού η διοίκηση του πρωταθλητή Ελλάδας έχει ναυλώσει συρμούς του ΗΣΑΠ. Στις 16:00 θα ξεκινήσει ο πρώτος από τον σταθμό του Πειραιά και ανά δέκα λεπτά θα γίνονται δρομολόγια με προορισμό τον σταθμό Νερατζιώτισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναφέρει: "Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ενόψει του Τελικού Κυπέλλου Ηellas online που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την 02.05.2009 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα καταλάβουν τις παρακάτω θύρες του ΟΑΚΑ, που πρόσκεινται στην πλευρά της Λεωφόρου Κηφισίας:

ΘΥΡΕΣ 11 Β, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22 και 24

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, έχει ναυλώσει συρμούς του Η.Σ.Α.Π., οι οποίοι θα ξεκινήσουν από τον σταθμό του Πειραιά στις 16:00 και ανά δέκα λεπτά θα εκτελούν δρομολόγια με τελικό προορισμό τον σταθμό Νερατζιώτισας".


Όλοι με ερυθρόλευκη

Όσοι οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο το βράδυ θα πρέπει να φορούν την τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα. Είναι κάτι που το έχουν ζητήσει οι οργανωμένοι και έτσι πρέπει να γίνει. Όλοι με την ερυθρόλευκη να τους τρελάνουμε το Σάββατο. Να χαζέψουν γι' ακόμα μία φορά με την εξέδρα μας.
ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΜΑΧΗΜΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΣ
ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥ ΟΑΚΑ ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΗΜΩ ΣΤΑ ΓΥΡΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑΚΙΑ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου